Vår värld blir alltmer digital, och vi går över till att sköta det mesta från mobilen. Det kan kännas skrämmande, tycker några, men fördelarna är faktiskt överväldigande. Vi lever i ett stressigt samhälle som snabbt blir dyrare och dyrare. Så tänk om du, genom att beställa en färdig matkasse hem till dörren, kan spara både tid och pengar och samtidigt slippa stressa.

Tänk på hur enkelt det är att till exempel beställa ett iPhone 11 Pro Max fodral direkt hem till dörren. Med mobiltillbehör kanske du inte tvekar. Men många tvekar när det kommer till att handla mat online, eftersom det medför vissa utmaningar. Den här listan kommer förhoppningsvis att få dig att känna dig lugnare att handla mat online.

Det blir billigare

En fara när du går på butiken och handlar är impulsköpen. Du hade inte tänkt köpa den där jättedyra varan, och du hade definitivt inte tänkt köpa så många godispåsar, men i stundens hetta kändes det bra. När du i lugn och ro sitter hemma och har tid att tänka igenom dina val är det lättare att hålla sig till den lista du har. En strukturerad och noga genomtänk handlingslista som du håller dig till kommer att hjälpa dig att dra ner på matkostnaderna.

Det förenklar din vardag

Tänk vad skönt att kunna sitta på lunchrasten eller hemma i soffan, eller i sängen för den delen, och planera en matkasse när det passar just dig. Det spelar ingen roll om klockan är 5 på morgonen, 12 på dagen eller 23 på kvällen, du har alltid din mobil med dig. När du är färdig med att beställa din matkasse behöver du inte tänka mer på mathandling. Du kan bara checka av ännu ett åtagande från listan och fortsätta med andra, ännu viktigare vardagsbestyr. 

Du sparar tid

I och med att din vardag förenklas, och att du slipper sitta och köra fram och tillbaka till affären, så sparar du dyrbar tid. Din handling är anpassad helt och hållet efter din tidsplan, och du kan få mer tid över till familjen eller din hobby. Det går snabbt och enkelt att söka upp varor på en hemsida och lägga till dem i din matkasse.

Du tar hand om miljön

Det är ett faktum att vi i Sverige slänger mycket mat. När du har gjort en matlista som du håller dig till är det mer troligt att du bara köper just det som du behöver, och maten hinner inte bli dålig eller gå ut. Då slipper du slänga mat. Dessutom, när du beställer hemleverans, så körs varorna ut tillsammans med andra kunders matkasse. Så i stället för att ni var och en ska ta varsin bil, åka till affären och tillbaka, behövs det bara en bil för att köra ut samma mängd mat.

Kvaliteten på varorna

Att beställa mat online kan kännas nytt och ovant. Kanske du är en av dem som gillar att se varorna innan du väljer dem. På affären är det många som känner och klämmer på varorna. När du och dina medmänniskor köper mat online är det inga folkmassor som klämt och känt på dina varor. I stället får du en fräsch och trevlig produkt som hanterats varsamt från affären. Så med andra ord är det mycket bättre att handla mat online.

Erbjudande:Utbud:
coop matkasseGI-Boxen

Färdiglagade & nyttiga rätter - Direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaSimple Feast:

* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se utbud
coop matkasseCoop

Matkassar och mat direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaCity Gross

Matkasse med möjlighet att köpa varor online
Se utbud
mat.seEco Viva:
Prisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se utbud
mat.seMathem

Matbutik med utkörning
Se utbud