Bästa ekologiska matkassen – Stockholm – Göteborg m.m

Bäst i test när det gäller ekologiska matkassar är Ecoviva, som erbjuder varor som är helt ekologiska eller miljömärkta. Fokus ligger på svenska råvaror av hög kvalitet och egna recept på god och inspirerande mat, som dessutom är både lättlagade, hälsosamma och näringsberäknade. Ecoviva är ett bra val för den som vill göra ett miljömedvetet val när det kommer till middagsmaten.

Se utbud på matkassar här

ecoviva matkassen

Olika kassar men alltid ekologiskt

Färdiga matkassar har blivit otroligt populärt i alla typer av hushåll men det kan vara svårt att veta vilken man ska välja i en djungel av leverantörer. Vill man ha den bästa ekologiska matkassen ska man välja en från Ecoviva, som blivit både prisbelönt och bäst i test flertalet gånger.

Kassarna finns i alltifrån vegetariska till barnvänliga alternativ, fyllda av färgglada och lättlagade maträtter. Råvarorna är noggrant utvalda och miljömärkta och rätterna är hälsosamma och smakrika oavsett vilken kasse man väljer.

Ekologisk matkasse bjuder på varierad middagsmat som räcker till fyra portioner i fyra dagar. För varje dag finns ett färdigt och näringsberäknat recept att följa och varorna är säsongsbetonade och närproducerade. Proteinkällan i rätterna varieras mellan kött, fågel, fisk och vegetariskt.

Ekologisk och vegetarisk kasse passar den som vill utesluta kött från sin kost och innehåller alternativa proteinkällor så som ägg, baljväxter, linser, nötter, tofu och mycket annat smått och gott. Recepten är nytänkande och räcker för fyra personer i fyra dagar.

ekologisk matkasse bästa

Ekologisk och barnvänlig matkasse passar för barnfamiljen som vill ha god, enkel och varierad kost på middagsbordet. Råvarorna är av högsta kvalitet och rätterna är både snabba och enkla att tillaga så att alla i familjen kan hjälpa till. Även denna kasse är beräknad för fyra vuxna personer och täcker fyra av veckans middagar.

Man kan även välja bland vegetarisk, gluten- och laktosfri kasse, en som bara är gluten- och laktosfri och en som passar för flexitarianer. Vill man så kan man även göra ett tillägg för att få 4 kg frukt levererat tillsammans med sin matkasse.

Leveransområden i Stockholm och södra Sverige

För den som vill prova på Ecovivas ekologiska matkasse sker klimatkompenserade leveranser i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund samt i närliggande områden. Leveranserna sker varje eller varannan söndag och kommer alltid med kylbil på utsatt tid. Vill man veta om man kan beställa matkassar från Ecoviva kan man söka på sitt postnummer på hemsidan och få besked direkt.

Se utbud på matkassar här
Erbjudande:Utbud:
coop matkasseGI-Boxen

Färdiglagade & nyttiga rätter - Direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaSimple Feast:

* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se utbud
coop matkasseCoop

Matkassar och mat direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaCity Gross

Matkasse med möjlighet att köpa varor online
Se utbud
mat.seEco Viva:
Prisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se utbud
mat.seMathem

Matbutik med utkörning
Se utbud