coopAtt handla mat har aldrig varit enklare. Hos Coop kan du välja mellan att plocka dina egna varor precis som i butik, eller välja mellan någon av deras färdiga matkassar. Vill du sedan ha maten levererad hela vägen hem till dörren eller själv hämta den i butik väljer du som kund utifrån vad som passar dig bäst.

  • Få 200 kr på första matkassen !
  • Alltid billigt- Ofta billigast
  • Hemkört eller hämta i butik
Beställ din kasse här

Handla som du vill

När du väljer att beställa din mat hos Coop.se kan du välja mellan att köpa en färgigkomponerad matkasse eller välja att plocka fritt bland hela sortimentet. Det går också att få en matkasse baserad på något eller några av recepten som finns att hitta på coop.se. Oavsett vilket erbjudande du väljer har du bekvämligheten att kunna beställa maten hemifrån.

När kassarna sedan är packade och klara är det lite olika vad just din butik erbjuder när det kommer till leverans och upphämtning. Många butiker erbjuder hemleverans men vill man hellre hämta upp maten själv finns både drive-throughmöjligheter och möjlighet att hämta matkassarna från personal inne i butiken.

coop mat på nätet

Välja matkasse från Coop

I Coops utbud av matkassar finns ett sortiment med flera olika kassar att välja mellan. Det innebär att kassarna är komponerade på olika sätt samt att de är framtagna för ett visst antal personer. Exempel kan vara en vegetarisk matkasse för två personer eller en familjekasse med varierande måltider som lämpar sig för både familjens stora och små medlemmar.

coop matkasse

Färskvarugaranti vid leverans

Coops färskvarugaranti garanterar att du som kund alltid tar emot färska råvaror.Varorna anländer till butiken lagom tills det är dags för dem att leverera vidare till dig som kund, och på så vis får du alltid färska varor vid leveransen.

Skulle leveransen vara försenad och du inte har möjlighet at ta emot dina varor levereras varorna istället vid ett annat tillfälle, helt kostnadsfritt.

Spara tid och pengar

Att handla mat online har blivit vanligt och bidrar till att du som kund sparar både tid och pengar. En matkasse är speciellt framtagen för att varorna ska räcka till ett visst antal måltider och på så vis minskar matsvinnet – och du sparar pengar.

Förutom att du sparar tid och pengar får du en matkasse som lämpar sig för din familjs behov. Oavsett om det är två eller fyra personer i hushållet finns olika kassar med olika teman som lämpar sig för olika många personer. Bara bekvämligheten att få matkassarna hemlevererade kan vara värd en beställning.

Erbjudande:Utbud:
coop matkasseGI-Boxen

Färdiglagade & nyttiga rätter - Direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaSimple Feast:

* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se utbud
coop matkasseCoop

Matkassar och mat direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaCity Gross

Matkasse med möjlighet att köpa varor online
Se utbud
mat.seEco Viva:
Prisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se utbud
mat.seMathem

Matbutik med utkörning
Se utbud