Färdig matkasse från Mathem

Mathem beskriver sig själva som din matbutik på nätet och har ett stort sortiment av varor. Utbudet är i mångt och mycket detsamma som du ser på din lokala matbutik. Företaget har även ett urval av matkassar i olika slag. Till exempel kan du välja en familjekasse, en ekologisk matkasse eller en matkasse för vegetarianer.

  • Leverans ofta samma dag
  • Beställ mat till dörren
  • Matkassar och mat
Beställ din kasse här

Exempel på matkassar

Mathem har flera matkassar i sitt urval, som nämnt ovan. Här ger vi ett par exempel på de kassar som finns:

  • Den här kassen passar utmärkt till familjen, precis som namnet antyder. Med följer fem goda och nyttiga recept som ska passa såväl stora som små. Tre av recepten är väldigt lättlagade och populära, medan två av dem är lite mer inspirerande och speciella. Som vanligt gäller dock att hela familjen ska kunna njuta av middagen.
  • Vegetarisk matkasse. Namnet säger allt. Den här kassen är fullspäckad med grönsaker och andra godsaker från växtriket. Förutom grönsaker baseras recepten bland annat på baljväxter, sojaprodukter, nötter, ägg och ost.
  • En kasse för dig som vill laga spännande rätter, men som kanske behöver inspiration till att göra det. Inspirationskassen innehåller recept med internationella inslag som tas fram av Mathems egna kockar.

Så funkar det

När du har valt den typ av matkasse som passar dig bäst, väljer du en leveransdag som passar dig. En stor skillnad mellan Mathems kassar och kassar från andra liknande företag är just flexibiliteten med leveranserna. Andra matkasseföretag levererar oftast en gång eller två gånger i veckan, med mycket liten flexibilitet att välja leveranstid eller dag. Mathem levererar veckans alla dagar och gör det dessutom alltid i frys- och kylbilar.

Det finns flera verktyg att använda sig av för att underlätta shoppandet. Till exempel är det möjligt att lägga till ett abonnemang på en varukorg som levereras regelbundet efter dina behov, eller att skapa en stående inköpslista att utgå ifrån varje gång du ska handla. Det här gör det enkelt att komplettera matkassarna med andra varor från butiken ifall det behövs.

 

 

Erbjudande:Utbud:
coop matkasseGI-Boxen

Färdiglagade & nyttiga rätter - Direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaSimple Feast:

* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se utbud
coop matkasseCoop

Matkassar och mat direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaCity Gross

Matkasse med möjlighet att köpa varor online
Se utbud
mat.seEco Viva:
Prisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se utbud
mat.seMathem

Matbutik med utkörning
Se utbud