Matkomfort är en leverantör av matkassar som utmärker sig med sina förstklassiga recept, såser och råvaror. Matkassarna erbjuder lyxiga måltider med exklusiva smaker som du enkelt slutför hemma strax innan servering.

Vill du sätta guldkant på din vardag så är matkassarna från Matkomfort en smidig och välsmakande lösning som du inte kommer ångra. Leveransområdet är begränsat till Mälardalen, men för alla er som bor där har Matkomfort en passande matkasse.

Aktören har idag flertalet matkassar som utformats för att passa en rad olika människor, vilka du kan läsa mer om nedan. Mer information om Matkomfort och andra matkassar hittar du exempelvis på jämföreslesajten Matkassetest.

De olika kassarna:

Premiumkassen – en matkasse för dig som bara är nöjd med det bästa som livet har att erbjuda. Kassen kan beställas för mellan en och sex personer och levereras alltid med lättlagade recept men avancerade smaker.

Vego premium – den vegetariska varianten (lakto-ovo) av Premiumkassen är ett perfekt val för dig som försöker äta mer grönt. Råvarorna är alltid ekologiska och närproducerade – i den mån det är möjligt – allt för en så bra smakupplevelse som möjligt.

Stockholmslådan – har du valt att sluta äta rött kött men fortfarande gärna njuter av en bit fisk eller kyckling då och då, ska du välja Stockholmslådan. Varje vecka får du fler spännande recept varav minst ett är helt vegetariskt.

Familjefavoriter – en kasse som anpassat särskilt för barnfamiljer med enklare smaker och maträtter som vi alla känner igen och älskar. Kassen passar lika bra för barn som för vuxna och är en favorit hos många barnfamiljer.

Vrooom – denna kasse passar dig om du vill minimera tiden du spenderar i köket men ändå njuta av exklusiv mat. Varje kasse består av en huvudråvara, kolhydrater och en kocktillagad sås, däremot inga grönsaker.

Matkomforts leveransområde och priser

Som sagt är Matkomfort endast tillgängliga i Mälardalen, vilket förvisso är en av landets mest befolkade regioner, men som fortfarande utesluter majoriteten av befolkningen. Skulle du däremot ha turen att bo i Mälardalen så rekommenderar vi starkt att du ger Matkomfort ett försök.

Din prenumeration med företaget är inte bindande och du kan avbryta den när du vill. Därmed kan du beställa en kasse och testa den innan du bestämmer huruvida du vill ta emot fler eller inte.

Beroendes på vilken kasse du beställer, hur många dagar du vill ha mat till samt hur många munnar du ska mätta, varierar priset på matkassarna. Priset ligger idag på mellan 505 kronor (Stockholmslådan för en person) och 1 780 kronor (Premiumkassen för sex personer).

Erbjudande:Utbud:
coop matkasseGI-Boxen

Färdiglagade & nyttiga rätter - Direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaSimple Feast:

* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se utbud
coop matkasseCoop

Matkassar och mat direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaCity Gross

Matkasse med möjlighet att köpa varor online
Se utbud
mat.seEco Viva:
Prisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se utbud
mat.seMathem

Matbutik med utkörning
Se utbud