Att handla sina matkassar på nätet har blivit mycket populärt och kan spara in både på tid och pengar. Hos matspar.se kan du jämföra matkassar efter både pris och behov för att se vilken kasse som lämpar sig bäst för just dig. Jämför en färdig kasse eller din egen inköpslista hos de olika butikerna.

En anledning till att färdiga matkassar blivit så populära är för att det sparar in en hel del tid i vardagspusslet. Med färdiga matkassar kommer inte bara matvaror utan också planerade måltider och recept som du antingen får levererade hem till dörren eller själv hämtar upp i butik.

Hos matspar.se kan du jämföra matkassar och priser hos en mängd olika butiker som erbjuder tjänsten, och du får även ta del av rabatter både med och utan rabattkoder.

Jämför matkassar från ett 50-tal butiker

Hos Matspar.se finns i dagsläget ett 50-tal butiker att jämföra mellan innan du bestämmer dig för vilken matkasse som passar bäst för dina behov och din plånbok.

De själva erbjuder alltså inte matkassar så som ICA, Linas Matkasse, Middagsfrid osv. De låter besökaren däremot jämför de leverantörer av mat som finns i ett specifikt område. Bor du i Stockholm kan du exempelvis få fram vilka kassar som finns tillgängliga där osv.

Men det är inte bara regional filtrering som går att ske. Den största fördelen är prisjämförelsen.

Så här fungerar det

Matspar.se har en vision om att kunna plocka fram den billigaste matkassen för just dig. Detta sker genom att du själv fyller i ditt postnummer på hemsidan och därefter kommer sortimentet att uppdateras utifrån din adress och butiken som erbjuder den billigaste matkassen kommer automatiskt upp.

Priser på enskilda produkter och olika butiker kan variera från dag till dag, så för att alltid hitta det billigaste kan man även jämföra priset på specifika produkter. När du lagt den önskade produkten i varukorgen får du direkt reda på tillägg och fraktkostnader hos alla butiker som erbjuder produkten.

Detta gäller både för dig som vill köpa en vara men även om du plockat ihop flera varor i din kundvagn. Samtliga varor skickas från den önskade butiken. Fördelaktigt är såklart att välja den butik som erbjuder det mest förmånliga priset för din kundvagn.

Spara både tid och pengar

Tack vare funktionen att kunna jämföra både matkassar och egna inköpslistor kan du alltid känna dig säker på att du handlar till det billigaste priset. Du kommer spara in en hel del pengar och dessutom slipper du lägga tid på att köra fram och tillbaka till affären, handla dina varor, frakta hem dem och packa upp dem igen. När du beställer en matkasse på nätet kan du välja att få den hemlevererad och när den anlänt är det bara att laga maten direkt ur påsen, med hjälp av medföljda recept.

Förklaring om varje kasse

Det går även att se en kortare förklaring om varje kasse och därmed välja utifrån detta. Kanske vill man köpa från en leverantör med många olika kassar så att man snabbt kan byta mellan olika kassar. Kanske är det främst vegetariska kassar som önskas osv.

Exempelbild från hemsidan

 

 

 

 

Erbjudande:Utbud:
coop matkasseGI-Boxen

Färdiglagade & nyttiga rätter - Direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaSimple Feast:

* Växtbaserade rätter
* Veganskt
* 10 min att tillaga
Se utbud
coop matkasseCoop

Matkassar och mat direkt till dörren
Se Utbud
klaramaten logaCity Gross

Matkasse med möjlighet att köpa varor online
Se utbud
mat.seEco Viva:
Prisbelönt ekologisk matkasse
* Med välkomstrabatt
Se utbud
mat.seMathem

Matbutik med utkörning
Se utbud